PROJECTES

EUROPEUS

Diversificació

MEDGuard (2015)
El projecte MEDGUARD te com a objectiu examinar i demostrar la viabilitat tècnica i econòmica de la reorientació de vaixells pesquers destinats al desballestament a activitats diferents a la pesca, com poden ser el turisme, la recollida d'escombraries i de xarxes fantasma, monitoreig biològic i oceanogràfic, etc. La finalitat és reorientar la tripulació d'aquests vaixells a altres activitats professionals dins del sector marítim per a evitar que es quedin sense feina un cop retirat el vaixell.
CoRINThos (MED MARITIME) (2009)
El projecte CoRINThos aborda les llacunes de l'I + D com un factor impulsor dels clústers marítims, identificant-los i contextualitzant-los en els sectors de l'Economia Blava i sinèrgies geogràfiques ecològiques a nivell nacional i transnacional.
Unitat de Suport a l'Emprenedoria
IVEAEMPA va dissenyar i construir per al Govern de la Generalitat de Catalunya, DARP, l'“Unitat de Suport a l'Emprenedoria”, impulsant la creació d'empreses i posant en funcionament el procés d'acompanyament a startups.
MARNETA (2008)
Curs de neteja dels fons marins.
MARIMED (2007)
El projecte MARIMED (Interreg III B MEDOCC) consisteix en l'avaluació de les infraestructures necessàries i els elements de la cultura pesquera amb la finalitat de definir un nou producte-servei per a l'activitat turística.
PESCATUR (2007)
A través del projecte PESCATUR, s'ha creat un informe pedagògic i un curs formatiu, amb la seva corresponent guia didàctica, destinat als professionals que desitgin implantar l'activitat de Pescaturisme, així com aquells que
vulguin desenvolupar un dels seus perfils professionals.
PESCANATURA (2006)
PescaNatura és un projecte innovador l'objectiu del qual és convertir al pescador professional en actor i
protagonista de la defensa del medi ambient i de l'ecosistema marí, involucrant-lo empresarialment a
través del desenvolupament d'una activitat, producte-servei, la PescaNatura.
Mostrar más

Formació

Universitat Europea de l'Atlàntic
Impulsem un Màster de Creació, gestió i direcció de projectes a la Universitat Europea de l'Altàntic, una institució acadèmica privada d'educació superior que ofereix als seus alumnes una formació integral basada en l'excel·lència i compromesa amb les persones.
REDMAR (2009)
REDMAR és un projecte que se centra en l'estudi, millora i promoció dels aspectes socials dins el sector pesquer. Les accions més promocionades tenen a veure amb aspectes tecnològics i / o científics, que satisfan diferents necessitats, però paral·lelament hi ha un altre tipus de necessitats i problemes relacionats i derivats de la pesca que estan vinculades a altres àrees com la SEGURETAT A BORD, la IGUALTAT, EL MEDI AMBIENT I L'ASSOCIACIONISME.
Formació Sector Pesquer (2006)
Avaluació de la Formació Contínua en el Sector Pesquer.
Estudi Illes Balears (2005)
Estudi de les necessitats del Centre Nacional del Mar de les Illes Balears.
Mostrar más

Cooperació

COPEGE (2009)
Cooperació i Futur de la Pesca entre Guinea Conakry i Espanya.
Mostrar más

Sostenibilitat i medi 

ambient i PRL

ECO-LAGUNES (2009)
El projecte ECO-LAGUNES (Interreg IV B) proposa tractar la problemàtica mediambiental vinculada al desenvolupament de les algues invasores, a la seva limitació en el medi i als impactes d'aquesta eliminació sobre la qualitat del medi i sobre la biodiversitat. ECO-LAGUNES te per objectiu, a més, demostrar que la gestió mediambiental dels medis aquàtics de les marismes pot garantitzar el desenvolupament d'una activitat econòmica sostenible preservant la biodiversitat.
"El mar t'ho dona tot" (2006)
Anàlisi del model d'organització i gestió preventiva.
Mostrar más
iveaempa

© 2018 by IVEAEMPA